Fc Baltai

Naujienos

2019-02-03

2012 M.G. KOMANDA DALYVAVO PIRMAJAME TURNYRE

Vasario 3 dieną Kaišiadorių "ŠSPC-Baltai" berniukų futbolo komanda (2012 m.g. ir jaunesni) viešėjo Elektrėnuose. Mūsiškiai pirmą kartą dalyvavo turnyre. Brolių Steško ir V.Apanavičiaus futbolo akademijos suorganizuotas turnyras "Žiemos taurei laimėti" sukvietė 8 komandas.
Kaišiadoriškiai iš pradžių išmėgino jėgas su šeimininkais - BSVA FA. Iš pradžių vyko atkakli kova. Tačiau įpusėjus rungtynėms išryškėjo varžovų didesnės patirties pranašumas. Nusileista 0:4.
Antrajame susitikime "ŠSPC-Baltai" varžėsi su Alytaus "Dainava-1". Ir vėl prie apylygaus žaidimo varžovai savo progas sugebėjo paversti įvarčiais - 0:3.
Trečiosiose pogrupio rungtynėse kaišiadoriškiai žaidė su Vilniaus "Žlgirietis-2" ekipa. Pradžia nieko gero nežadėjo - 0:2. Tačiau "ŠSPC-Baltai" žaidėjai rado savyje jėgų ir sugebėjo rezultatą išlyginti. Ajus Karpičius pelnė du puikius įvarčius - 2:2. Komandoms surinkus po vieną tašką ir turint identišką įvarčių santykį, teko mušti baudinius. Kaišiadoriškiai nugalėjo - 2:1.
Rungtynėse dėl 5-6 vietų "ŠSPC-Baltai" žaidė su "Žalgirietis-1" komanda. Vilniečiai įvartį pelnė jau pirmąją minutę. Vis dėlto Kaišiadorių komanda savo žaidimą pamažu gerino ir pasiekė lygiąsias - 1:1. Ir vėl laukė baudinių serija. Baudinius ir šįkart geriau smūgiavo kaišiadoriškiai. Taigi, turnyre užimta penktoji vieta.
Vienas iš turnyro organizatorių, praeityje garsus futbolininkas Igoris Steško kaišiadoriškiams įteikė atminimo medalius ir taurę. Turnyre dalyvavo tik dalis 2012 m.g. kaišiadoriškių futbolininkų: Arnas Persenevičius, Majus Petrauskas, Kajus Purtikas, Motiejus Tamutis, Ajus Karpičius, Domas Narbutas, Ugnius Šeškevičius. Kiti žaidėjai, deja, šiuo metu serga ir žaisti negalėjo. Vaikai apie 6 valandas praleido futbolo aplinkoje, sužaidė 4 rungtynes, pirmajame savo turnyre geriau susipažino su futbolo taisyklėmis ir rungtynių atmosfera. Visa tai - naudingos pamokos kaip futbolininkams, taip ir vyriškumo ugdymui.